Activitatea poliţiştilor locali a cuprins în această lună, în cea mai mare parte, acţiuni strâns legate de lucrările de deszăpezire şi de încărcare şi transport al zăpezii de pe arterele rutiere, derulate de către DADP.

Astfel, echipajele noastre au însoţit utilajele pe traseele pe care s-a îndepărtat zăpada asigurând calea liberă, a asigurat fluenţa traficului rutier în punctele în care s-a acţionat pentru încărcarea zăpezii şi transportului ei în afara municipiului, a asigurat alături de agenţii din Poliţia Municipiului Slobozia, impunerea restricţiilor de circulaţie la punctele de intrare/ieşire din municipiu în intervalele de timp în care drumurile au fost blocate ca urmare a căderilor masive de zăpadă.

De asemenea, s-a acţionat în scopul mobilizării societăţilor comerciale şi a locuitorilor municipiului pentru îndepărtarea zăpezii de pe aleile pietonale şi, tot în scopul bunei derulări a serviciilor publice, am urmărit menţinerea acceslui liber la platformele gospodăreşti a utilajelor operatorului de salubritate, în vederea ridicării deşeurilor menajere. Ca urmare a acestor activităţi, şi rezultatele în planul aplicării de sancţiuni au fost uşor sub lunile similare ale anilor precedenţi. Finalul de lună a permis evidenţierea unui număr de 316 sancţiuni contravenţionale, din care 137 amenzi, în valoare totală de 31.615 lei şi 179 avertismente.

Descarcă/citește integral raportul de activitate