În luna februarie, poliţiştii locali au derulat, în cadrul activităţii curente, acţiuni în baza a două Planuri de Măsuri, după cum urmează:

Plan de măsuri nr.1145/21.02.2014 pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi prevenirea faptelor antisociale în zona blocului A-UGIRA din strada Lacului nr. 10. Aici se urmăreşte totodată şi respectarea liniştii publice şi eliminarea disconfortului creat locatarilor de către elevii unităţilor şcolare învecinate. Acţiunea se va derula în continuare până, la atingerea scopului propus.

Plan de măsuri nr.1194/24.02.2014 pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de transport în regim de taxi. Scopul acţiunii l-a constituit depistarea transportatorilor autorizaţi sau a taximetriştilor independenţi ce desfăşoară activităţi fără a respecta prevederile Legii nr.38/2003 şi a HCL nr.84/2008. Au fost controlaţi 48 de conducători de taxi, fiind verificate toate documentele care atestă derularea în condiţii de lagalitate a activităţii.

În data de 20 februarie 2014, poliţiştii locali împreună cu agenţii Poliţiei Municipiului Slobozia au desfăşurat o acţiune de verificare a tuturor persoanelor care erau cazate în blocul A-UGIRA, strada Lacului şi la Centrul de primire persoane fără adăpost de pe strada Aleea Băii, nr.10. Scopul principal al acţiunii l-a constituit prevenirea şi combaterea comiterii de fapte antisociale, precum şi depistarea, identificarea şi sancţionarea contravenţională a celor ce încalcă prevederile OUG nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Citește/descarcă RAPORTUL pe luna februarie 2014, INTEGRAL