Pe parcursul lunii mai, poliţiştii locali au derulat acţiunile specifice de patrulare pe întreg teritoriul municipiului Slobozia, urmărindu-se menţinerea ordinii şi liniştii publice precum şi respectarea prevederilor legale în domeniul rutier, al salubrităţii, al utilizării domeniului public. Deasemenea s-au desfăşurat şi acţiuni în baza Planurilor de Măsuri, după cum urmează:

  • Plan de măsuri nr. 3674 din 20.05.2014 pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de transport în regim taxi. Au fost verificate 25 de autotaximetre, 12 dintre acestea fiind găsite în regulă. Totodată, au fost aplicate 8 invitaţii, poliţiştii locali aplicând 2 amenzi şi un avertisment scris. Cu ocazia controlului efectuat a fost depistat un conducător de taxi al cărui certificat profesional nu oferă toate indiciile unui act în stare de legalitate. Ca urmare, instituţia noastră a înaintat adresă către Autoritatea Rutieră Română pentru a-l verifica în baza de date şi pentru a ne comunica rezultatul verificărilor şi măsurile legale ce se pot lua în astfel de situaţii.
  • Plan de măsuri nr. 3853 din 27.05.2014 pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice la manifestările ocazionate de Sărbătorile Municipiului Slobozia în perioada 29 mai – 01 iunie 2014.

Citește/descarcă raportul integral !