Activitatea din această lună a avut ca rezultat aplicarea unui număr de 446 sancţiuni, din care 250 de amenzi în valoare totală de 54.585 lei şi 196 avertismente, determinate de încălcarea prevederilor legale.

Luna noiembrie a debutat cu manifestări şi ceremonii religioase legate de aducerea la Mănăstirea Sfinţii Voievozi a Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului precum şi a hramului bisericii. Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi poliţiştii locali au acţionat alături de celelalte forţe cu atribuţii în menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Control au luat în evidenţă 3 persoane fără domiciliu, acestea fiind îndrumate către Adăposturile de Noapte.

S-a primit un număr de 119 reclamaţii şi sesizări (32 fiind neconfirmate) dintre acestea 114 fiind înregistrate telefonic, 1 scrisă şi 4 verbale. Determinante au fost abaterile la Legea 61/1991 – 49, semnificativ fiind şi numărul sesizărilor înregistrate la HCL96/2014 (privind aprobarea Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare de reşedinţă) – 41. Urmare acestora s-au aplicat 9 amenzi şi 59 de avertismente dar şi alte măsuri …

Vizualizează/Descarcă Raportul pe luna noiembrie 2015