RAPORT DE ACTIVITATE
noiembrie 2016

Luna noiembrie a debutat cu participarea polițiștilor locali la acțiunile de menținere a ordinii și liniștii publice ocazionate de manifestările şi ceremoniile religioase legate de aducerea la Mănăstirea Sfinţii Voievozi a Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului precum şi a hramului bisericii. Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi poliţiştii locali au acţionat alături de celelalte forţe cu atribuţii în menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Pe parcursul lunii, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Circulaţie Rutieră au derulat acţiuni în baza Planului de măsuri nr. 11495 / 21.11.2016 pentru prevenirea şi combaterea încălcării normelor legale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis pe arterele din municipiul Slobozia. Au fost aplicate în cele 5 zile în care s-a derulat acțiunea, 108 sancţiuni, din care 69 de amenzi şi 39 de avertismente.

Activitatea din această lună a avut ca rezultat material, aplicarea unui număr de 454 sancţiuni, din care 255 amenzi în valoare totală de 62665 lei şi 199 avertismente.

Vizlualizează/Descarcă raportul integral