Pe parcursul trimestrului III al anului 2016 s-au derulat, în mod similar perioadelor estivale ale anilor trecuţi, acţiuni pe toate domeniile de activitate specifice instituţiei noastre.

Aşa cum era de aşteptat, atenţia poliţiştilor locali s-a îndreptat, în primul rând, în această perioadă, şi în special, în lunile iulie şi august, spre zonele predispuse tulburării ordinii şi liniştii publice, dar şi asupra aspectelor legate de respectarea de către pietoni şi conducători auto, a regulamentului de circulaţie.

Pe ansamblu, şi în această perioadă, activitatea serviciului nostru a fost marcată de o intensificare a acţiunilor în zilele de weekend, când prezenţa locuitorilor municipiului în spaţiul public a fost mai bogată şi, ca o consecinţă, numărul faptelor de natură contravenţională constatate  pe zona de competenţă dar şi numărul reclamaţiilor privind tulburarea liniştii publice, creşte. Situaţia reclamaţiilor şi sesizărilor  la sediul instituţiei, în perioada iulie – septembrie, se prezintă astfel …

Citește/descarcă material integral aici !