Scopul acestei cercetări vizează măsurarea gradului de încredere în POLIȚIA LOCALĂ SLOBOZIA.

Rezultatele vor fi analizate exclusiv din punct de vedere statistic, chestionarul având un caracter anonim, nefiindu-vă solicitate în cuprinsul chestionarului, informații cu caracter personal. Niciuna dintre întrebări nu ridică aspecte cu caracter defăimător la adresa persoanelor chestionate sau a mediului lor de muncă, dar nici situații de introspecție, care ar necesita o reflecție ce poate produce emoții negative.

Chestionarul nu are un caracter de evaluare personală sau instituțională, și nu se vor emite judecăți de valoare pe baza acestor răspunsuri. Dacă totuși identificați întrebări la care nu veți dori să răspundeți, aveți posibilitatea să afirmați acest lucru, fie alegând opțiunea NS/NR (nu știu/nu răspund), fie trecând pur și simplu la întrebarea următoare, fie chiar renunțând la completarea integrală a chestionarului.

Chestionarul este aplicat cu ajutorul operatorilor de teren, voluntari sau agenți ai instituției.

Răspunsurile la întrebările chestionarului durează aproximativ 15 minute. Dacă aveţi orice fel de întrebări cu privire la cercetare, vă rugăm să contactaţi:
politia.locala@pcslobozia.ro – VALENTIN NEDELCU – Director executiv.

Răspunsurile dumneavoastră sunt deosebit de importante pentru noi și vă mulțumim foarte mult pentru disponibilitatea și interesul acordat completării acestui chestionar!

Chestionarul a avut la bază cercetarea realizată în cadrul Facultăţii de Drept și Ştiinţe Administrative /  Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava şi a Centrului de Cercetări Socio­ Umane LUMEN, ca parte a proiectului „Construcția Socială a Eticii în Societatea bazată pe cunoaştere”.

Vă invităm să completați chestionarul .