Astăzi, în jurul orei 9.25, un cetățean al municipiului Slobozia a oprit o patrulă a Poliției Locale Slobozia, sesizând faptul că, mai devreme cu câteva minute a fost oprit în zona stației de transport public de călători de la blocul MB 13, de un bărbat de cca. 30 de ani, brunet, care s-a prezentat drept cetățean turc și care a coborât dintr-un autoturism de culoare argintie cu volan pe partea dreaptă.

Acesta a încercat să îi explice că a rămas fără carburant și, pentru că nu are bani, îi oferă o bijuterie în schimbul unei sume cu care să poata alimenta autoturismul cu benzină. În acest timp, i-a oferit un obiect galben, de forma unui inel pe care cetățenul l-a refuzat, întrerupând dialogul.

Ca urmare, polițiștii locali au transmis imediat informația către dispecerat unde au fost vizionate și descărcate imaginile înregistrate de camerele de supraveghere video din zonă, constatându-se că este vorba despre un autoturism marca Volkswagen, cu număr de înmatriculare de Bulgaria care a părăsit localitatea în direcția Țăndărei. Totodată, datele colectate au fost transmise telefonic la Poliția Municipiului Slobozia în vederea luării măsurilor corespunzătoare faptei de tentativă de înșelătorie sesizate.