Nr.4470/16.05.2016

COMUNICAT

În noaptea de 14 mai 2016, în jurul orelor 23:50, poliţiştii locali aflaţi în acţiune de patrulare în zona bd. Ștefan cel Mare, în spatele blocului M3, au remarcat trei tineri care încercau să deschidă portierele unui autoturism parcat regulamentar.

La observarea echipajului de Poliție Locală cei trei au abandonat o pungă din plastic cu mai multe bunuri ce proveneau din autoturisme și au încercat să părăsească locul faptei, în fugă, deplasându-se către blocul M1, unde de altfel, au și fost reținuți de polițiștii locali plecați rapid în urmărire. Întrebați fiind despre proveniența bunurilor abandonate aceștia au recunoscut faptul că au fost sustrase dintr-un autovehicul parcat pe str. Mihai Eminescu, în zona blocului 7.

Cei trei minori, au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Slobozia, unde au fost identificaţi ca fiind N.C.A. în vârstă de 15 ani, V.Ș.R. în vârstă de 14 ani şi C.R.A. în vârstă de 11 ani, toți cu domiciliul în municipiul Slobozia.
Pentru efectuarea cercetărilor, aceştia au fost predaţi Poliţiei municipiului Slobozia.

În scopul prevenirii unor astfel de fapte, Poliția Locală Slobozia, vă supune atenției o serie de reguli ce trebuie respectate de către conducătorii auto:

  • Închideţi întotdeauna geamurile şi încuiaţi uşile atunci când părăsiţi autovehiculul;
  • Montaţi un sistem de alarmă eficient, precum şi un dispozitiv de blocare a axului volanului, pedalelor şi a schimbătorului de viteze;
  • Acţionaţi sistemul de închidere a uşilor pe timpul parcării sau executării unei pene, intervenţii, etc;
  • Nu lăsaţi în maşină la vedere, obiecte de valoare : genţi, serviete, radio – casetofon şi orice alte bunuri, chiar dacă lipsiţi pentru scurt timp.

DIRECTOR,
Ing. Laurenţiu Abaza