Nr. 10340 /25.10.2016

COMUNICAT

În data de 24.10.2016, ca urmare a sesizării primite din partea Dispeceratului Poliţiei Municipiului Slobozia, efectivele Poliţiei Locale Slobozia au fost mobilizate în vederea depistării şi prinderii unei persoane agresive care a atacat un agent de pază din complexul Kaufland şi totodată a distrus, prin lovire cu un corp contondent un autovehicul parcat în aceiaşi zonă. În timpul căutărilor o altă informaţie privind faptul că o persoană cu semnalmente asemănătoare a agresat un angajat al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor prin folosirea unui spray iritant lacrimogen, a orientat acţiunile noastre în zona Parcul Tineretului – Piaţa Agroalimentară.

În acest context una din patrulele instituţiei noastre a reuşit să identifice şi să imobilizeze în jurul orelor 15.30, în apropierea blocului B21, o persoană care avea semnalmentele transmise şi care s-a dovedit a fi cea vinovată.

Odată imobilizat, A.A.M. în vârstă de 34 de ani a fost predat unui echipaj al Poliţiei Municipiului Slobozia pentru cercetări.

 
DIRECTOR,
Ing. Laurenţiu Abaza