Aşa cum am comunicat anterior, acţiunea de control a modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniul circulaţiei rutiere a continuat până în data de 25 februarie 2015.

Poliţiştii locali din cadrul serviciului de circulaţie rutieră prezenţi în mod constant în trafic, au avut în vedere conducătorii auto care nu au respectat normele legale privind oprirea, staţionarea, parcarea precum şi circulaţia pe arterele rutiere cu acces interzis din municipiul Slobozia. În aceste condiţii, pe întreaga perioadă în care s-a desfăşurat acţiunea, cuprinsă între 3 şi 25 februarie, au fost constatate 181 de fapte de natură contravenţională fiind aplicate tot atâtea sancţiuni, dintre care 111 amenzi cu o valoare
de 21.645 lei, 49 avertismente scrise şi 21 avertismente verbale.

Ponderea o deţin contravenţiile la art. 108. alin. (1), lit. a, pct. 8 (oprire neregulamentară) cu 108 sancţiuni urmate de cele la art. 108, alin. (1), lit. a, pct.5 (acces interzis) cu 71 sancţiuni. La acestea se adaugă două sancţiuni aplicate pietonilor pentru traversare neregulamentară.

Descarcă Comunicatul !