Totalul sancţiunilor aplicate în această lună este de 456, din care 226 amenzi în valoare de 38.860 şi 230 avertismente.
Sancţiunile au fost determinate de abateri privind:

  • circulaţie rutiera –152 ;
  • tulburarea liniştii publice, – 176;
  • salubritate, gestiunea deşeurilor –54 ;
  • alte abateri – 74;

În această lună, am derulat acțiuni susținute de sprijin pentru DADP, în lucrările sale de asfaltare a unor artere rutiere și parcări dar și pentru alte entități care au executat lucrări de reparații sau investiții în carosabil pe raza municipiului.

Acest fapt, completând activităţile noastre curente în programul de lucru al instituţiei, de dirijare a circulaţiei rutiere în zona Şcolii generale nr. 3, la intersecţia Bd.. Unirii cu Str. Ardealului și în zona școlii generale nr.1- strada Vasile Alecsandri, a determinat o scădere a numărului de sancţiuni aplicate în luna mai, ceea ce se poate constata prin compararea datelor lunii mai cu cele ale lunile anterioare din 2016, sau cu lunile similare ale anilor precedenți.

Din punct de vedere al ordinii şi liniştii publice, am participat, în limitele competenţelor, la asigurarea măsurilor de ordine:
la Mănăstirea Sf. Voievozi cu ocazia aducerii Icoanei Maicii Domnului, în zona bazinului de înot, cu ocazia desfășurării Târgului Meșteșugarilor, în parcul Ialomița și la Catedrală, concert temă religioasă, în parcul Tineretului- Ziua Familiei și Ziua Luminii.

Citește/Descarcă Raportul pe luna mai 2016, integral